Online verkoop- en acquisitietrainingen

Praktische verkooptrainingen met resultaat

Ben je op zoek naar nieuwe klanten? Wil je meer verkopen aan bestaande klanten? Je concurrent de loef afsteken? Kortom: wil je meer winstgevende omzet?

Dan ben je hier aan het juiste adres. SalesQuest helpt je verder op weg richting verkoopsucces via praktische online acquisitie- en verkooptrainingen. Vanaf prospects verleiden via internet, telefonische acquisitie tot en met het afronden van de verkoop. Kortom: wij zetten verkopers op scherp.


Nieuwe klanten werven via de telefoonTelefonische acquisitie

Maak sneller en gemakkelijker afspraken via de telefoon. Je leert hoe prikkelende gespreksopeningen bedenkt, krachtige acquisitiegesprekken voert en minder weerstand ontmoet.

Kortom: je werft direct meer nieuwe klanten. Lees alle informatie over deze praktische acquisitietraining.


Scoren met je verkoopgesprekkenScoren met je verkoopgesprekken

Leer hoe je klanten overtuigt, van eerste indruk, behoeften boven water halen, slimme vragen stellen, effectief presenteren tot afsluiten van de opdracht.

Een perfecte online verkooptraining voor verkopers in de buitendienst. Meer weten…


Concurrentie pootje lichtenHoe werk je de vaste leverancier de deur uit?

Wanneer je in een bestaande markt opereert, is er bijna geen klant of prospect die niet voor een vaste leverancier heeft gekozen.

Om te kunnen groeien moet je deze prospects dus zien over te halen om niet langer (alleen) met hun leverancier zaken te doen, maar ook met jou.

Dat is vaak geen gemakkelijke opgave. Je maakt in deze praktische online training kennis met technieken en ideeën om dat voor elkaar te krijgen! Meer weten…


Klantgerichte offertes schrijven en opvolgenKlantgerichte offertes schrijven en opvolgen

Een praktische individuele online sessie met alles wat je wilt weten over offertes schrijven en opvolgen.

Opgevolgd door een persoonlijke offerte check waarin we samen jouw offerte doornemen. Meer weten…

 


Voorwaarden online trainingen en coaching

We houden niet van kleine lettertjes en we zijn ook niet van die types die klanten bij het minste of geringste met de voorwaarden om de oren slaan. Maar we ontkomen er niet aan om enkele praktische spelregels met elkaar af te spreken. Je vindt ze hier…