FAQ

FAQWe krijgen met enige (on)regelmaat vragen over:

  • Hoe vaak verschijnen de gratis verkooptips (nieuwsbrief)?
  • Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?
  • Waarom ontvang ik geen verkooptips meer?
  • Wat doet SalesQuest voor studenten?

Je vindt hier de antwoorden. Kom je er desondanks niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe vaak verschijnen de verkooptips?

Frequentie: 1 x per week, in de zomermaanden is de frequentie lager. Je kunt ook af en toe (maximaal 2 x per maand) informatie over onze trainingen, webinars of boeken verwachten.

Hoe wijzig of beëindig ik mijn abonnement op de verkooptips?

Je kunt dit doen via de e-mails die je van ons ontvangt. Je vindt er links voor wijzigingen of opzeggen (naar onderen scrollen). Als je besluit om er mee te stoppen (wij vinden dat ontzettend jammer!) dan stoppen wij onmiddellijk met de verzending. Je ontvangt hiervan een bevestiging. Lukt het niet om je gegevens aan te passen of te verwijderen? Stuur dan een e-mail naar ons.

Waarom ontvang ik geen nieuwsbrief meer?

Je hebt jezelf geabonneerd op de gratis verkooptips en dan gebeurt er helemaal niks (meer). Wat kan daarvan de oorzaak zijn?

Onjuist e-mailadres?

Wellicht hebben wij een verkeerd e-mail adres? Nadat het 5 opeenvolgende keren niet is gelukt de nieuwsbrief af te leveren verwijdert het systeem onjuiste adressen automatisch uit het bestand. Helaas zit er dan weinig anders op om jezelf opnieuw aan te melden.

Spamfilters

Spamfilters controleren inkomende mails op… tja spam. Helaas gaat er daarbij wel eens iets mis. Filters houden soms ook gewenste e-mails tegen. Veelal kun je in het spamfilter domeinnamen of e-mailadressen benoemen die het spamfilter moet doorlaten. Kijkt eens of jouw spamfilter ook deze mogelijkheid kent. Werk je vanaf een server in een bedrijf? Neem dan contact op met de afdeling automatisering.

Vragen over het formulier ‘vragen en reacties’

Je kunt dit formulier gebruiken voor:

  • Vragen, opmerkingen of klachten over de inhoud en/of vormgeving van onze site.
  • Suggesties ter verbetering van de site.
  • Vragen over onze trainingen en overige dienstverlening.
  • Maar niet voor reclamedoeleinden.

Wat doet SalesQuest voor studenten?

Wij ontvangen regelmatig vragen van studenten om extra informatie en hulp bij werkstukken. Op deze site vind je een groot aantal artikelen over verkopen en marketing. Je mag deze artikelen gratis gebruiken voor je werkstuk mits je duidelijk de bron vermeld. Gebruik voor andere doeleinde is uiteraard niet toegestaan.